joi, 25 septembrie 2014

Acoperisuri Metalice - Tigla metalica

Posted by Unknown  |  at  01:21

Producator de traditie pe piata tiglelor metalice din Romania, WetterBest ofera solutii complete pentru acoperisuri trainice si de durata. Panourile metalice Wetterbest sunt usoare cu o greutate de 7kg/mp si se pot manipula cu usurinta in timpul montajului.
Sunt realizate dintr-un otel mai dur tip S250GD cu grosimea de 0.5mm, otel ce rezista foarte bine la variatiile de temperatura. Profilarea rulourilor pentru obtinerea panourilor tip tigla metalica se face cu linii de ultima generatie Samerson-Finlanda. Aceste linii pot produce tigla metalica cu lungimi de la 490mm pana la lungimi de 5390mm. Fiecare panou metalic este printat cu print de identificare cu numele WetterBest, grosimea si data cand s-a produs. Protectia impotriva coroziunii este realizata cu strat de Zn cu valori cuprinse intre 200g/mp si 275g/mp iar stratul de vopsea este intre 25µ/mp si 35µ/mp.Tiglele metalice WetterBest au o cuta de trece mai mare decat media intre 20mm si 30mm intre ele pentru o suprapunere perfecta si fara infiltratii. Panta necesara montarii unui astfel de material este de minim 14º.
In gama WetterBest veti putea gasi urmatoarele produse:
-tigla metalica wetterbest plus cu o cuta inalta de 30mm si o lungime de 350mm pe modul;
-tigla metalica wetterbest clasic cu ocuta de 20mm si o lungime de 350mm pe modul;
-tigla metalica wetterbest wind cu o cuta de 15mm si o lungime de 350mm pe modul;
-accesorii pentru etansare, fixare si finisare;
-sisteme de colectare a apei pluviale de 125mm si 150mm
Garantia produselor WetterBest este de 10ani pentru tratamentele aplicate cu zinc si vopsea si 50ani pentru durata de viata a otelului.

Sursa: acoperisurimetalice.ro

About the Author

Write admin description here..

0 comentarii:

Subscribe
Get our latest posts directly in your email inbox.

Proudly Powered by Blogger.
back to top