joi, 25 septembrie 2014

Tigla metalica sau tigla de ceramica – de ce tigla metalica / ceramica

Posted by Unknown  |  at  01:27

Tigla metalica in Ploiesti se gaseste pe toate drumurile, fiind destule firme ploiestene ce se ocupa de achizitia si montarea tiglei metalice.

Tigla metalica VS tigla ceramica

In functie de firma ce o produce, tigla de ceramica de calitate trebuie sa fie cat mai lucioasa, sa nu aiba pori, deoarece se inverseste tigla foarte repede, iar colorantul trebuie sa fie in compozitia tiglei de ceramica si nu acoperita cu folie sau vopsita. Daca vopseaua nu este incorporata in tigla de ceramica, aceasta se va curata dupa doar cativa ani, iar din punct de vedere estetic, acoperisul va fi un dezastru.
Tigla metalica, spre deosebire de tigla de ceramica, este mult mai usoara, pana la de 7 ori mai usoara, necesitand o structura de rezistenta a acoperisului mai mica, decat structura pentru tigla de ceramica.
Dezavantajul tiglei metalice este acela ca pe timp ploios veti fi deranjat de zgomotul produs, in functie de izolatia folosita si de cat de puternica este ploaia.

Preturi tigla metalica

Preturile pentru tigla metalica este mult mai scazut, iar montajul este mult mai usor. Tigla metalica are pretul mai mic si din cauza materialului ce este folosit. Pe langa faptul ca se foloseste mai putin material, in jur de 5 kg pe metru patrat, ofera posibilitatea dimensionarii economice a sarpantei.
In timp ce pentru tigla ceramica se foloseste o cantitate de material de 35 – 45 kg /mp, la tigla metalica se foloseste in jur de 5 kg / mp, ceea ce va scadea din pretul pentru manipulare.
Pe langa costurile suplimentare pentru tigla de ceramica, constructia sarpantei si a structurii de rezistenta va costa mai mult, deoarece va fi nevoie de materiale suplimentare pentru a suporta greutatea tiglei.

Durabilitate tigla metalica

Datorita stratului de zinc, tigla metalica va avea o durabilitate indelungata. Este rezistenta la intemperii, coroziune si ultraviolete. In plus, tigla metalica nu se poate desprinde de acoperis.
Una dintre optiunile de producatori pentru tigla metalica este Wetterbest – Ploiesti

sursa: iploiesti.ro

About the Author

Write admin description here..

0 comentarii:

Subscribe
Get our latest posts directly in your email inbox.

Proudly Powered by Blogger.
back to top